Построен с безвъзмездна помощ от централното правителство в размер на

...
Построен с безвъзмездна помощ от централното правителство в размер на
Коментари Харесай

Новият граничен пост на Портсмут за Брекзит може да бъде разрушен - без изобщо да бъде използван

Построен с безплатна помощ от централното държавно управление в размер на 17 милиона паунда и 7 милиона паунда от градския съвет на Портсмут, който е притежател на пристанището, той е предопределен да прави инспекции на до 80 товарни камиона с продукция дневно. Сега пристанището чака да обработва единствено четири или пет дневно.

Вследствие на това половината от 14-те товарни площадки в никакъв случай няма да бъдат употребявани и годишните настоящи разноски от £800 000 на година няма да бъдат покрити от таксите таксувани от вносителите за осъществяване на инспекции.

Портсмут не е самичък, като пристанищата в цялата страна се озадачават по какъв начин да накарат поръчаните от държавното управление здания с прекомерно огромни размери и спецификации да се изплащат с доста по-малко трафик.

Министерството по околна среда, храните и селските региони споделя, че е похарчило £200 милиона за отчасти финансиране на нови уреди, с цел да се оправи с граничния надзор след Brexit на 41 пристанища. Той признава, че към този момент ще се изи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР