Пострадалото момче няма да бъде настанявано в друго приемно семействоСлед

...
Пострадалото момче няма да бъде настанявано в друго приемно семействоСлед
Коментари Харесай

Приемната майка отрече обвиненията в посегателство и тормоз

Пострадалото момче няма да бъде настанявано в друго приемно семейство

След като прокуратурата повдигна три обвинявания на 58-годишната Румяна Илиева от Бяла Слатина за систематичен тормоз на приемно дете, самата приемна майка отхвърля да е тормозила детето.

Това съобщи шефът на "Социално подкрепяне " във Враца, съобщи

Момчето няма да бъде настанявано в друго приемно семейство. Причината е, че то се усеща добре в новата среда, обезпечена от Агенция "Закрила на детето ".

"Приемният родител, несъмнено че отхвърля да е направил такова жестоко посягане над детето. Признава само, че е блъснал пестник на детето, което даже и това е задоволително за нас, с цел да сме безкомпромисни. На този стадий не се постанова и няма смисъл да бъде извеждано и да се чака нова акомодация в приемно семейство. Детето се усеща добре. От една година е настанено в център за настаняване от фамилен вид. Адаптирало се е доста добре, има си своите другари, работи психолог с него през цялото време. Нормално се развива ", изясни Мария Търнавска - шеф на "Социално подкрепяне ", Враца.

Въпреки постоянните инспекции в фамилията, към този момент обществените служащи не са открили доказателства за действителен проблем.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР