Пострадалото дете при вчерашната катастрофа в района на с. Каменар

...
Пострадалото дете при вчерашната катастрофа в района на с. Каменар
Коментари Харесай

Търсят кръв за пострадалото дете при катастрофа край Варна

Пострадалото дете при вчерашната злополука в региона на с. Каменар се нуждае от кръв. Момчето е с кръвна група А, само че искащите да оказват помощ могат да го създадат и с друга група, оповестиха от Районния център по трансфузионна хематология в морската столица за Moreto.net.

Дарителската акция се прави в кръвния център в двора на Окръжна болница. Нужно е единствено да се уточни, че се подарява кръв за Иван Добромиров Тодоров, след което донора би трябвало да занесе бележката в реанимация на МБАЛ " Св. Анна ", където е настанено момчето.

Състоянието на 14-годишното дете остава сериозно. Вчера лекарите направиха няколко интервенции. Налице е съчетана контузия с пострадвания на разнообразни органи, като най-тежките са на мозъка, крайниците, белия и черния дроб.

Момчето продължава да се бори за живота си след тежкото пътно-транспортно произшествие, в което починаха две дами на 42 и 64 година

Според първичната информация, са се сблъскали лек автомобил „ Сеат ” и товарен „ ДАФ ”. Вследствие на случая двете дами от лекия автомобил са починали на място, а момчето е откарано от преминаващ автомобил в болнично заведение.

Работи се за изясняване на детайлите и събитията. По случая има формирано досъдебно произвеждане. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР