Пострадалите при вчерашната катастрофа ученици от село Доктор Йосифово се

...
Пострадалите при вчерашната катастрофа ученици от село Доктор Йосифово се
Коментари Харесай

Пострадалите при катастрофа ученици от Монтанско се възстановяват

Пострадалите при вчерашната злополука възпитаници от село Доктор Йосифово се възвръщат в болничното заведение „ Д-р Стамен Илиев “ в Монтана и няма заплаха за живота им, само че пострадванията им са съществени, заяви завеждащият хирургичното поделение в болничното заведение доктор Красимир Каменов.

С черепно-мозъчна контузия и фрактура на лицеви кости е 17-годишно момче, което е обезобразено от едната страна. Другото потърпевшо момче - на 18 години, е със счупена бедрена кост. С голям брой пострадвания е и водачът на микробуса - мъж на 53 години от село Владимирово. Той е бил опериран по неотложност незабавно след злополуката.

Пътното произшествие е станало към 7:00 ч. през вчерашния ден сред селата Доктор Йосифово и Студено буче в община Монтана. Микробусът на гимназията в село Владимирово е излязъл от пътя и се е блъснал в дърво с огромна скорост. В него са били единствено двамата възпитаници.

По случая се води досъдебно произвеждане, допуска се, че причина за злополуката е несъобразена с мократа пътна настилка скорост, обявиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР