Постоянно се наблюдава касовата наличност в офисите и АТМ устройствата

...
Постоянно се наблюдава касовата наличност в офисите и АТМ устройствата
Коментари Харесай

Райфайзенбанк: Постоянно наблюдаваме касовата наличност

Постоянно се следи касовата наличност в офисите и АТМ устройствата и те постоянно се зареждат. Това оповестиха от "Райфазенбанк ", призовавайки клиентите си да съблюдават ограниченията срещу скупчване на хора, да посещават банката единствено при нужда и да употребяват електронните канали за банкиране поради разпространението на COVID-19.

"Здравето на клиентите, чиновниците и сътрудниците на "Райфайзенбанк ", както и запазването на операционния потенциал са от най-голям приоритет. Банката приканва клиентите си да употребяват електронните канали за банкиране – мобилното банкиране RaiMobile, Райфайзен ОНЛАЙН и цифровия портфейл RaiPay , посредством които бързо, елементарно, комфортно и несъмнено могат да се реализират отдалечено съществени банкови интервенции. Възможност за банкиране са и банкоматите, както и контактният център на Райфайзенбанк (0700 10000 за клиенти на "Виваком " и 1721 за клиенти на А1 и "Теленор ") ", се споделя в известие на финансовата институция.

Офисите на банката не престават да работят както до момента при съблюдаване на строги ограничения против разпространението на вируси и се дезинфекцират по няколко пъти дневно, в това число и банкоматите в тях, твърдят от "Райфайзенбанк ".

Ограничен е броят на клиентите , които се позволяват по едно и също време в банковите офиси, като от самото начало ще се следи за спазването на отдалеченост сред клиентите и чиновниците. Обслужването се реализира на бронирана каса. Предвиждат се ограничения за понижаване на потенциала за взаимозаменяемост на чиновниците, при положение на наложена карантина, с цел да може банката да продължи да обслужва своите клиенти.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР