Постоянна мярка задържане под стража“ постанови Окръжният съд в Кюстендил

...
Постоянна мярка задържане под стража“ постанови Окръжният съд в Кюстендил
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството в Кюстендил: Съжалявам, не знаех, че така ще стане

Постоянна мярк а „ задържане под стража “ постанови Окръжният съд в Кюстендил за 19-годишния Алекс Анков, упрекнат в убийството на 35-годишния Валери Дъбо в и опит за ликвидиране на други двама души в Кюстендил.

Съжалявам, не знаех, че по този начин ще стане “, бяха единствените думи на Алекс Анков пред съда.

На влизане и излизане от правосъдната зала обвиненият криеше лицето си с качулка. По време на гледането на мярката му, нямаше представители на неговото семейство.

Адвокатът му Красимир Тамакярски сподели пред съдията, че би трябвало да се имат поради неговите признания и фактът, че се е предал самичък в полицията.
 
„ Всички доказателства, които са събрани, сочат за съществуване на основателно съмнение, че обвиненият е направил закононарушението, в което е упрекнат, а то е извънредно тежко “, съобщи наблюдаващият прокурор Ангел Байрактарски и добави, че Алекс Анков е признал, че е направил убийството, въпреки и с едно изречение. -->
 

Извън ролята си на прокурор в това дело, Байрактарски направи още един коментар пред медиите: „ Нека се замислим над това по какъв начин живеем и по какъв начин се отнасяме с нашите деца . Хайде да бъдем по този начин положителни да ги насочим към книгите, библиотеките, читалните, към спортните зали, стадионите, не към долнопробни кръчми, бих споделил. Има доста, над което да се замислим, като хора, като общество и да не се разделяме на българи и роми, ненужно е. И да желаеме от страната си нещо е хубаво, само че би трябвало да помислим, че ние сме страната, че ние вършим страната си такава, каквато е ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР