Постоянен тормоз от свекървата и зълвата е подтикнал 24-годишната Галя

...
Постоянен тормоз от свекървата и зълвата е подтикнал 24-годишната Галя
Коментари Харесай

Постоянен тормоз от зла свекърва е причината майка да зареже 6-месечното си бебе

 Постоянен тормоз от свекървата и зълвата е подтикнал 24-годишната Галя Рангелова от столичния квартал " Люлин " да се съгласи да зареже 6-месечното си бебе, което нощес бе открито изоставено на площадката в жилищен блок. припомняме, че бебето бе намерено в кошче с записка, на която се мъдрел надпис: " Да се даде на обществените. Успех! " Пеленачето бе поето от обществените служби.

Няколко часа преди шокиращата развръзка на историята, бащата на бебето Михаил Кьосев отишъл дружно с половинката си Галя в  дирекция " Социално подкрепяне ". Там 28-годишният мъж обяснил, че желае да изостави бебето си, защото майка му и сестра му тормозят майката на детето, тъй като то доста плаче и това им нарушава спокойствието. Когато чиновниците са ги помолили да удостоверят самоличността си, двамата са напуснали дирекцията дружно с детето, без да дават повече информация, обясниха през днешния ден от Агенцията за обществено подкрепяне.

По-късно, към 21.50 часа, в отдел " Мобилна работа с деца в риск " постъпва сигнал от 9-то Районно ръководство към Столична дирекция на вътрешните работи, че е открито изоставено бебе в столичния ж.к. " Люлин ".

То било оставено пред вратата на жилището на неговия дядо по майчина линия в детска кошничка с записка " Ние не можем да го гледаме, по-добре обществените ". При идване на обществените служащи от отдела " Мобилна работа с деца в риск " към 22.20 часа, на адреса са участвали патрул от 9-то РПУ, престъпна полиция, Спешна помощ и няколко съседи - сеирджии.

Бебето е било прегледано от екипа на Спешна помощ и медиците са открили, че то е клинично крепко, добре развито за възрастта си и без забележими следи от принуждение. Детето е превозено от Спешна помощ и обществените служащи в Домът за медико-социални грижи за деца в софийския квартал " Лозенец ".

По информация на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, все още майката и бащата на детето са арестувани за 24 часа. Твърде допустимо е обществените да лишават детето им.

От събраната информация по случая излиза наяве, че родителите са получили еднократна помощ за раждане на дете. Социалните служащи са ги посъветвали да подадат заявление за разпределяне на месечни фамилни помощи за детето, само че досега те не са създали това. Става ясно, че на бащата на детето са регистрирани 4 компании в качеството на шеф. Поради това ще бъде подаден сигнал до прокуратурата дали не става въпрос за корист с човек в неравностойно състояние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР