Постигнато е споразумение за съвместно явяване на опозицията, събрана около

...
Постигнато е споразумение за съвместно явяване на опозицията, събрана около
Коментари Харесай

Сръбската опозиция постигна споразумение за съвместно явяване на предстоящите избори

Постигнато е съглашение за взаимно явяване на опозицията, събрана към " Сърбия против насилието " на идните избори на 17 декември. Това беше оповестено публично през днешния ден на конференция в Белград, пред входа на Народното събрание, заяви „ N1 ”.


Мандатоносители на листата на републиканските избори ще бъдат Мирослав Алексич и Мариника Тепич, до момента в който първи в листата ще бъде Радомир Лазович, а на изборите в Белград носители ще бъдат Добрица Веселинович и Владимир Обрадович, който също ще бъде претендент за кмет, а първа в листата ще бъде Мила Попович. Носителите на листи за провинциалните избори ще бъдат оповестени по-късно в Нови Сад.

" Партията на свободата и справедливостта, Народното придвижване на Сърбия, Зеленият ляв фронт, Сърцето, Екологичното въстание, Демократическата партия, Движението на свободните жители и партията " Заедно " се съгласиха да вземат участие в изборите на основата на положителното съдействие в Народното събрание, взаимната протестна организация „ Сърбия против насилието “ и голям брой други дейности, които тези организации взаимно и поотделно реализираха, с цел да трансфорат Сърбия в положително място за живеене на всички наши жители ", се споделя в взаимното изказване на обединенията.

По-рано тези организации подписаха " Споразумение за победа ", т.е. съглашение въз основата на изследване да се вземе решение дали една или повече колони на проевропейската съпротива ще отидат на изборите.

" Всички проучвания, които видяхме досега, ни споделят, че има страхотна синергия от взаимни дейности и по тази причина взехме решение да отидем дружно на изборите и да спечелим! ", се споделя още в позицията. „ Ние не крием нашите разлики, само че ги считаме за преимущество и мощ, която демонстрира нашата подготвеност да се съгласяваме, почитаме и намираме общи решения в полза на жителите на Сърбия. "

" Търсихме тези избори и се борихме за тях, с цел да осъществим настояванията на митинга „ Сърбия против насилието “ като първа стъпка и това е нещо, което обещаваме на всички тези хора, които вземат участие или са взели участие в митинги в цяла Сърбия и незабавно по-късно че желаеме да организираме обществото си по този начин, че хората да живеят добре със своите заплати, да не се опасяваме да изпращаме децата на учебно заведение, да се усещаме сигурни и в сигурност. "

" Искаме да подредим Сърбия по този начин, че да не се ръководи от хора, свързани с проведената престъпност, въздухът, който дишаме, или храната, която ядем, да не ни тровят, желаеме да влагаме в обучение, да сътворяваме благоприятни условия за младежите, а не да ни напущат в търсене на по-добър живот, желаеме някой да ни лекува, когато се разболеем. Ние желаеме Сърбия, която не е окупирана от принуждение, а страна на удовлетворени и свободни хора. Имаме познания, имаме огромно предпочитание, а в този момент желаеме и поддръжката на жителите, с цел да се случи всичко това, а подобаващата опция за това са изборите. "

Опозицията кани всички жители да се записват в уеб страниците на нашите организации, на които имат най-голямо доверие за надзор на изборите, както и за помощ в акцията, защото тя " безспорно ще се организира в неравностойни условия и всички би трябвало да дадем своя принос за изборна победа. "

Обединението също по този начин насочи покана към всички общественици, специалисти, студенти, цивилен организации, деятели, които да оказват помощ по собствен метод в общата акция на " Сърбия против насилието ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР