Постепенно се засилва трафикът по пътните артерии. Полицаите са разположени

...
Постепенно се засилва трафикът по пътните артерии. Полицаите са разположени
Коментари Харесай

Младен Маринов: Постепенно се засилва трафикът

Постепенно се ускорява трафикът по пътните артерии. Полицаите са ситуирани по най-натоварените трасета, с цел да подкрепят придвижването при нужда. Това сподели вътрешният министър Младен Маринов, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

„ Днес продължава работата на дежурните екипи в цялата страна. Към момента трафикът през граничните контролно-пропускателни пунктове на страната е естествен “, уточни Маринов и прикани водачите да карат толерантно, със съобразена скорост и нараснало внимание.

С цел повишение на сигурността и облекчение на трафика от 14 до 20 часа през днешния ден се стопира придвижването на камионите над 12 тона по  автомагистралите и най-натоваренитe пътища. От Пътната организация предизвестяват, че сега заради  мъгла видимостта е понижена до 50 м. по път Е-79 сред Видин и Димово. Началникът на " Пътна полиция " Росен Рапчев  предизвести, че поради множеството поправки на автомагистрала " Хемус " там също е основана специфична организация на придвижването, изключително към тунелите.

" Имаме екипи, които да спрат и да образуват тази запушалка малко  преди тунела. Знаете, че имахме отрицателен случай да остават в тунела граждани  дълго време. Това е повода преди тунела да се прави в допълнение забавяне  на трафика, с цел да не се образува колона в самия тунел ", сподели Росен Рапчев. На входовете и изходите на всички огромни градове ще има  специфична организация на придвижването. Главен контрольор Любомир Костадинов от столичната пътна полиция предизвести къде се чакат най-сериозните проблеми на  входовете на София.

" Това ще бъдат Горубляне-Околовръстното, КПП-то метода към  " Младост " и самият " Павел Красов " и " Цариградско шосе ". Очакваме проблем да ни сътвори и автомагистрала " Люлин ", само че най-много в метода от Перник към София, каза  той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР