Поставените под №1 Симон-Антони Иванов и Джулия Терзийска се класираха

...
Поставените под №1 Симон-Антони Иванов и Джулия Терзийска се класираха
Коментари Харесай

Фаворитите се класираха за полуфиналите на Държавното лично първенство по тенис на закрито за мъже и жени в Благоевград

Поставените под №1 Симон-Антони Иванов и Джулия Терзийска се класираха за полуфиналите на сингъл на Държавното персонално състезание по тенис на закрито за мъже и дами, което се организира в залата на Югозападен университет " Неофит Рилски " в Благоевград.

В четвъртфиналите при мъжете Иванов надигра седмия в схемата Ивайло Дечев с 6:0, 6:2 и в идната фаза ще спорти с №5 в схемата Мартин Димитров, който се оправи с Алекс Гeнчев след 6:4, 6:2.

Междувременно в другата половина на схемата четвъртият подложен Ерик Владимиров победи Любослав Иванчев с 6:1, 6:3 и в спор за място на финала ще играе против Пламен Милушев, който мина през Марио Радев също в два сета - 6:2, 6:2.

При дамите най-високо поставената Джулия Терзийска не даде гейм в четвъртфиналите на Моника Господинова за крайното 6:0, 6:0, а от място заключителния дуел я дели Мирела Шкумбова, която през днешния ден се поздрави с триумф над Полина Георгиева - 6:4, 6:3.

В същото време №6 в схемата Хюлия Велиева отстрани Мая Александрова с 4:6, 6:2, 7:5 и в полуфиналите ще срещне Галена Кръстенова, която в профил Каталина Петрова след 6:0, 7:6(4).



По-рано през днешния ден станаха ясни още финалистите в шампионатите на двойки, като при мъжете първенецът ще бъде избран в дуела Симон-Антони Иванов/Ангел Владов - Любослав Иванчев/Марио Радев. На полуфиналите Иванов и Владов се постановиха с 6:2, 6:2 над Пламен Милушев и Михаил Иванов, а Иванчев и Радев победиха с 6:3, 5:7, 10-3 братята Радослав Шандаров и Васил Шандаров.

В конкуренцията при дамите борбата за купата ще опълчи едни против други

Във финала на двойки при дамите ще играят сестрите Хюлия Велиева/Лютфия Велиева и против Мая Александрова и Галена Кръстенова. На полуфиналите сестрите Велиеви отстраниха с 6:3, 6:1 Мирела Шкумбова и Теменужка Радовска, до момента в който Александрова и Кръстенова продължиха напред без игра.

Програма за оставащите два дни от Държавното персонално състезание по тенис на закрито:

24 февруари: 1/2 финали единично и финали двойки мъже и дами
25 февруари: Финали единично мъже и дами



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР