Поставената тема беше да обсъдим приоритетите в този парламент. Не

...
Поставената тема беше да обсъдим приоритетите в този парламент. Не
Коментари Харесай

Калина Константинова: Милиарди левове са на карта, ако не придвижим законодателните инициативи свързани с ...

" Поставената тематика беше да обсъдим целите в този парламент. Не е имало и момент илюзия, че това са договаряния за управническо болшинство. Ние ще бъдем градивна и предвидима съпротива с доста ясни позиции за това, което тряба да се работи в Народното събрание. "

 

" Поставената тематика беше да обсъдим целите в този парламент. Не е имало и момент илюзия, че това са договаряния за управническо болшинство. Ние ще бъдем градивна и предвидима съпротива с доста ясни позиции за това, което тряба да се работи в Народното събрание ", изясни Константинова.

 

" Обсъждахме съществени предпочитани ограничения поради обстоятелството, че следва приемането на бюджета - ограничения за поддръжка на бизнеса на хората и най-важните законопроекти, които би трябвало да бъдат признати през идващите месеци, главно свързани с Плана за възобновяване и резистентност. ", добави тя.

 

" В признатия от предходното държавно управление към момента 9 милиарда запас и 1 милиарда остатък. Този бюджет беше признат в изискванията на 230 дали своят вот депутати в миг, в който към този момент нямахме болшинство. Би трябвало и тук да има такава необятна поддръжка, акцентира Константинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР