Постапокалиптичният уестърн “Scorched Earth представлява жанрова тупалка с горещата и

...
Постапокалиптичният уестърн “Scorched Earth представлява жанрова тупалка с горещата и
Коментари Харесай

Джина Карано раздава шамари в нова жанрова тупалка

Постапокалиптичният уестърн “Scorched Earth ” съставлява жанрова тупалка с горещата и рискова биваш ММА звезда Джина Карано в основната роля. Режисьор е на огненото, наситено с тупаници и плесници представление е Питър Хoуит, който от извънредно обещаващ дебют като “Sliding Doors ” ( ”Плъзгащи се порти ”) стига до сходна по-скоро второкласна продукция.

 39-3

В “Scorched Earth ” Земята е претърпяла екологичен колапс; въздухът е станал рисков за дишане, водата е токсична, а милиарди хора са мъртви. Поколения по-късно човечеството най-сетне е построило рудиментарно общество в опит да съберат изпепелените от слънцето остатъци. Атика Гейдж (Джина Карано) е ловджия на глави, която получава шанса на живота си: да залови безсъвестен престъпник – Елайжа Джаксън. Гейдж се инфилтрира в бандата на Джаксън и всичко върви по проект досега, в който среща държана в иго жена, която й припомня на мъртвата й сестра. Сега, откакто лоялността й само към себе си е сложена на тестване, Гейдж научава, че в живота има доста повече от оцеляването…

Режисьор на “Scorched Earth ” е Питър Хoуит ( ”Плъзгащи се порти ”, “Закони на привличането ”, “Джони Инглиш ”), по сюжет на Кевин Лийсън и Боби Морт. В функциите с изключение на Джина Карано са още Джон Хана, Райън Робинс, Стефани Бенет, Алиша Нютън, Нейтън Мичъл, Патрик Гилмор и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР