Постъпката на Александър Морфов е хлапашка. Това заяви актьорът от

...
Постъпката на Александър Морфов е хлапашка. Това заяви актьорът от
Коментари Харесай

Актьорът Георги Новаков: Постъпката на Александър Морфов е хлапашка. Добре, че не е имал шише с водка

Постъпката на Александър Морфов е хлапашка. Това съобщи артистът от Народния спектакъл Георги Новаков.
„ Добре, че Сашо е разполагал единствено с флумастер, а не и с бутилка водка, тъй като митингът му безусловно щеше да пламне “, сподели той за „ пожара “ в театъра, който „ тлее “ от края на предходната година.

Според него цялата история, която се разиграва в театъра, доста прилича разказ от Льо Каре – би трябвало непрестанно да се връщаш обратно, с цел да си подредиш нещата и да си изясниш картината. Той добави, че „ има доста подводни течения “ в целия този скандал.
„ Това е една хлапашка постъпка, да не кажа нещо по-лошо. Но те и двете страни в абсурда вършат поредност от такива глупави действия. Все мощни думи ми идват, само че се пробвам да се възпирам “, сподели още артистът.
Той напомни, че шефът на Народния спектакъл е завоюва състезанието, тръгвайки напред с портрета на Александър Морфов, т.е. режисьорът е бил отпред в неговия екип. Това се е случило през лятото на 2022 година, минава известно време и се зараждат някакви други процеси, изяснява още артистът.

„ Кучето очевидно е заровено някъде другаде – има нещо, което е провокирало дейностите на Сашо Морфов “, добавя той.
Актьорът разказа шефа на театъра като по-обигран и не разкрива държанието си, до момента в който режисьорът е прочувствен и обявява мислите си. Описа дейностите на Васил Василев като „ ослепителен ход “.
„ Има една конструкция, която има основен режисьор. Той трансформира структурата и към този момент няма такава позиция. Сега въпросът е дали Сашо Морфов е дисциплинарно уволнен. Не, такава служба няма, значи и него го няма “, изясни още артистът пред bTV.
 

 
09 Март 202320909 Март 202353009 Март 202361309 Март 202322409 Март 2023125609 Март 2023845КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023170628 Фев 2023115108 Март 2023250803 Март 20232621
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР