Постъпка на полицай от Бобовдол въодушеви потребителите в социалните мрежи

...
Постъпка на полицай от Бобовдол въодушеви потребителите в социалните мрежи
Коментари Харесай

Полицай смени гума на закъсала шофьорка

Постъпка на служител на реда от Бобовдол въодушеви потребителите в обществените мрежи и провокира бурното им утвърждение. Служителят на РПУ-Бобовдол Ивайло Рангелов оказал помощ на две млади дами, които пътували за работа по пътя Дупница-Кюстендил, само че автомобилът им спукал гума.

Надя Йорданова и приятелката й Мария се пробвали сами да сменят спуканата гума, само че не съумели. Дълго време двете млади дами стоели на пътя, само че нито един водач не спрял да им помогне. До момента, в който видели полицейската кола.

"Приятели желая да ви покажа и един добър образец за нашата родна Полиция. Днес (11 април - бел.ред) спуках гума в региона на Бобовдол, за мой шанс служител на реда Ивайло Рангелов от районно управление (на МВР) Бобовдол спря служебния си автомобил, с цел да ми помогне.Искам да изкажа големи благодарности на него и на колежката му ", написа Надя Йорданова в профила си във Facebook.

Тя споделя, че откакто изтичала до патрулката и обяснила обстановката, Ивайло Рангелов незабавно й дал отговор: "Само ми кажете,че имате крик и гума и всичко ще се оправи”.

Йорданова и приятелката й Мария изясняват, че са разказали в обществената мрежа за случката, с цел да покажат положителния образец.

„ Постнахме това с цел да изразим в действителност признателност първо към него, персонално и по-късно да покажем на обществото, че мнението, което се нагнетява към служителите на реда е неоснователно”, споделя Мария.

„ Това съгласно мене е едно човешко обвързване, това няма никакво значение,че съм полицейски чиновник. Всеки е задължен всекидневно, когато има опция да прави някаква доброта. Аз смених гумата може би за 4-5 минути”, съобщи Ивайло Рангелов от РПУ Бобов дол.

Той е безапелационен, че не се усеща воин. „ Притесняваме ме това, че доста хора й обръщат внимание и го имат за някакво мъжество, а не би трябвало да е така”, съобщи той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР