Постановката на Куркински "Мъжът на жена ми" вдигна публиката на

...
Постановката на Куркински "Мъжът на жена ми" вдигна публиката на
Коментари Харесай

Постановката на Куркински "Мъжът на жена ми" вдигна публиката на Струмица на крака

Постановката на Куркински "Мъжът на жена ми" подвигна публиката на Струмица на крайници
Претенциозният клиширан снобизъм се отнася с неуважение към комедията като към драматургия втора употреба. Но положителната комедия е не по-малко мощна, както от нещастието, по този начин и от драмата. В това имаха опция през вчерашния ден вечерта да се убедят феновете на театъра от Струмица, които до последното място изпълниха залата на НУЦК „ Антон Панов “ и се любуваха на "Мъжът на жена ми" от Миро Гавран.

Самото заглавие на пиесата предизвика необичайно несъгласие в съзнанието на фена. Световноизвестният хърватски създател Миро Гавран ни показва доста сполучливо една история за полигамията посредством своя текст. Пиесата е занимателна, без да бъде вулгарна, което значително е близо до стила на режисьора Мариус Куркински, сложил по майсторски метод текста. Колко властна може да бъде една жена и какъв брой слаби могат да бъдат двама мъже, когато се стигне до невярност с трети - към това се върти главната нишка на сюжета.

По извънреден метод се показаха и огромните български артисти Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. Когато режисьорът е същински експерт, явно е кадърен да извлече най-хубавото от тях. Резултатът беше дълги минути овации по време на представлението и след края му.
 Любителите на театъра от Струмица до последното място изпълниха залата на НУЦК „ Антон Панов “ Любителите на театъра от Струмица до последното място изпълниха залата на НУЦК „ Антон Панов “ / БГНЕС
На финалните аплаузи любимецът на струмската публика Кирил Ефремов (близнакът Тишо от "Под прикритие ") благодари на Българския културен клуб-Скопие (БККС) за положителната организация и гостоприемството, а на ръководителя на БККС Лазар Младенов подари юбилейната книга за футболен клуб Левски "100 години Левски “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР