Посрещачката на Марица (Пловдив) Виктория Коева даде специално интервю пред

...
Посрещачката на Марица (Пловдив) Виктория Коева даде специално интервю пред
Коментари Харесай

Младата звезда на Марица Виктория Коева: Мечтая да играя в големите отбори в Европа и по света

Посрещачката на Марица (Пловдив) Виктория Коева даде особено изявление пред Дарик радио на връщане от румънския Търговище, където волейболният хегемон на България загуби последния си мач от груповата фаза на Шампионската лига. Навръх 18-ия си рожден ден тя си пожела следното:

" Пожелавам си преди всичко всички да сме здрави – фамилията ми, тимът, щабът и приятелите ми. Останалото ще се подреди ".
 Марица приключи без победа в ШЛ Марица приключи без победа в ШЛ
" Да, аз се усещам супер в Марица. Беше ми фантазия да съм тук и се веселя, че я реализирах ", разясни тя.

Коева описа за момента, в който стана част от пловдивския отбор:

" Имаше неспокойствие. Тогава беше настъпил коронавирус, бяхме под карантина и не се знаеше какво ще се случва. Нямах самообладание за това ново предизвикателство и бях доста разчувствана “.

„ Нещата би трябвало да се съчетават, не може едното без другото. Разбира се, може и доста по-добре, само че мисля, че към този момент се оправям “, сподели тя по отношение на съчетаването на спорта с ученето.
 Шампионките от Марица играят против Славия през днешния ден незабавно след мача в Румъния Шампионките от Марица играят против Славия през днешния ден незабавно след мача в Румъния
Коева приказва и за лябимия си предмет в учебно заведение: „ Преди доста ми харесваше биологията, само че в този момент към този момент да кажем, че повече езиците ме влечат “.

„ Искам да играя на доста високо равнище, към това се стремя, а за това какво ще изучавам, мисля да го оставя на времето “, съобщи посрещачката.

„ От дребна съм около спорта поради родителите ми. Преди се занимавах с други спортове, само че поради майка ми влязох в залата по волейбол. Така се получиха нещата. Супер доста ми хареса още първоначално и си споделих, че това е моето нещо “, описа за първите си стъпки във волейбола тя.

„ Гледам да не обръщам внимание на тези неща. Няма смяна в учебно заведение, аз изучавам в спортно учебно заведение. Там има доста спортисти, които са се изявили по някакъв метод и не ги виждам тези неща “, сподели Коева по отношение на това, дали триумфите в спорта карат останалите в учебно заведение да се отнасят друго с нея.

„ Гледам да се старая, не всеки път се получава, само че виждам да се потвърждавам. Ние въпреки всичко сме тим, всяка една е потребна във всеки един миг “, добави тийнейджърката.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Тя приказва и за обичаната си музика: „ Имам доста обичани реализатори, само че на този стадий чувам най-вече Drake. В момента не се сещам за обичана ария “.

„ В близкото бъдеще желая да станем първенци и лятото се надявам с националния тим да реализираме триумфи. За по-далечното бъдеще бленувам да играя в огромните тимове в Европа и по света и да стигна до женския народен тим “, пожела си Виктория Коева.

„ Този номер инцидентно си го избрах. Просто ми харесва и си споделих, че това ще е моят номер “, приключи тя, разяснявайки екипа с №10, с който играе в Марица Пловдив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР