Посолството на САЩ в София поздравява българските, американските и испанските

...
Посолството на САЩ в София поздравява българските, американските и испанските
Коментари Харесай

Хванатата в София голяма пратка кокаин сложи край на международна мрежа за контрабанда на наркотици

Посолството на Съединени американски щати в София поздравява българските, американските и испанските правоохранителни органи за сполучлива интервенция, която постави завършек на интернационална мрежа за контрабанда на опиати. Това оповестиха от пресцентъра на Посолството на Съединени американски щати в София.

Американската администрация за битка с опиатите (DEA) и испанската национална полиция подкрепиха Главната дирекция за битка с проведената престъпност на България в следствието и интервенцията от 31 януари 2020 година, които доведоха до най-голямата конфискация на кокаин в България през последните повече от 10 години.

Голяма пратка опиати е хваната в София

По време на следствието чиновниците на реда разпознават и локализират няколко търговски контейнера за транспорт на плодове, които са били транспортирани от Колумбия до Гърция, a по-късно превозени с търговски камиони в България, където са били арестувани.

Посолството на Съединени американски щати в София се гордее, че си партнира с българските правоприлагащи органи в напъните против противозаконния трафик на опиати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР