Посолството на САЩ в Киев призова гражданите на Съединените щати

...
Посолството на САЩ в Киев призова гражданите на Съединените щати
Коментари Харесай

Тревожно! САЩ призоваха американците незабавно да напуснат Украйна

Посолството на Съединени американски щати в Киев прикани жителите на Съединените щати да не влизат в Украйна, а тези, които в този момент са в страната, неотложно да я изоставен. Това се оповестява на уеб страницата на посолството.

В него се отбелязва, че обстановката със сигурността в цяла Украйна „ остава брутална и непредсказуема “ заради продължаващите съветски военни офанзиви, дейните военни дейности „ и несигурните условия за сигурност “.

Посолството на Съединени американски щати приканва американските жители да не влизат в Украйна, а тези в страната да я изоставен неотложно, като употребяват частен наземен превоз, в случай че това е безвредно.

Посолството прикани американците да заобикалят всеобщи събирания и проведени събития, „ тъй като те могат да станат цел за съветската войска на всички места в Украйна, в това число нейните западни райони “.

Дипломатите молят жителите на Съединени американски щати да обезпечат съществуването на заслон и при положение на въздушно нахлуване неотложно да го употребяват.

„ Ситуацията със сигурността в цяла Украйна е мощно нестабилна и изискванията могат да се влошат без предизвестие “, споделиха от посолството.

В резултат на вчерашната ракетна офанзива на Русия против цивилни обекти в центъра на Виница към 17:00 ч. е доказана гибелта на 22 души, в това число три деца.

Главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни съобщи, че внезапното прекачване на бойните дейности край Киев към този момент е невероятно, а най-голямата заплаха за столицата са ракетните удари, написа Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР