Посолството на САЩ е поканило Армейския оркестър на САЩ в

...
Посолството на САЩ е поканило Армейския оркестър на САЩ в
Коментари Харесай

Посолството на САЩ празнува Деня на независимостта с българската публика Безплатен концерт

Посолството на Съединени американски щати е поканило Армейския оркестър на Съединени американски щати в Европа, с цел да отпразнува Деня на независимостта с безвъзмезден концерт за българската аудитория.

Поканени са всички поданици и посетители на столицата, с цел да се насладят на осъществяванията на тези музикални посланици на Въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа, които ще изпълнят шлагери на Бионсе, Бруно Марс, Лейди Гага, Макълмор и други.

Концертът е отдаден на 4 юли - Деня на независимостта на Съединени американски щати, и на мощните българо- американски връзки в региона на защитата. Посолството на Съединени американски щати ще предложи гратис и типичните за американския народен празник храни - хот дог и сладолед - до привършване на количествата.

Двайсет музиканти и артисти от Въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа идват в България от Зембах, Германия.

Сформиран през 1940 година, Оркестърът, дружно с войнишкия хор на Въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа, е най-голямото музикално формирование отвън рамките на самите Съединени американски щати и е главен армейски музикален дипломат в Европа. Войници от всички армейски формирования минават специфична селекция, с цел да показват Америка чрез музиката, като извършват шлагери от разнообразни музикални интервали и стилове – модерни радио ранглисти, Бродуейски мюзикъли и други.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР