Посолството на Съединените щати в Беларус издаде предупреждение в понеделник

...
Посолството на Съединените щати в Беларус издаде предупреждение в понеделник
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Минск призова американците незабавно да напуснат Беларус

Посолството на Съединените щати в Беларус издаде предизвестие в понеделник и прикани своите жители незабавно да изоставен Беларус.

В се отбелязва, че по-рано Литва е затворила два от граничните си пунктове с Беларус и че Полша и Латвия са показали, че могат да създадат същото.

Посолството прикани жителите на Съединени американски щати да напуснат през някоя от балтийските страни или посредством аероплан, защото " не им е позволено да влизат в Полша по земя от Беларус ". В известието жителите са съветвани да не вървят в Русия или Украйна.

" Не пътувайте до Беларус поради продължителната поддръжка от страна на беларуските управляващи за непровокираната офанзива на Русия против Украйна, натрупването на съветски военни сили в Беларус, случайното използване на локалните закони, евентуалните цивилен безредици, рисковете от арести и лимитираната дарба на посолството да подкрепя американските жители, пребиваващи или пътуващи до Беларус ", подчертаха от посолството.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР