Посолството на Руската федерация в Обединеното кралство публикува скандален пост

...
Посолството на Руската федерация в Обединеното кралство публикува скандален пост
Коментари Харесай

Огромен скандал! Кого иска да беси руското посолство в UK

Посолството на Руската федерация в Обединеното кралство разгласява абсурден пост в обществените мрежи, в който приканва украински военнопленници да бъдат обесени.

Руското посолство в Обединеното кралство написа в Туитър, че украинските военнопленници " заслужават екзекуция, само че гибел не посредством разстрел, а посредством обесване, тъй като не са същински бойци. Те заслужават унизителна гибел ", съобщи Business Insider.

Туитър скри наличието с аргумента, че нарушава разпоредбите на обществената мрежа, свързани с езика на омразата. Постът обаче не беше свален от Туитър, а единствено прикрит. Призивът на съветското посолство в Лондон се отнася до военнопленниците от полка „ Азов “ - доброволчески отряд, образуван от десни украински националисти, които са интегрирани в националната армия на страната от 2014 година, когато Русия анексира Крим.

Съобщението на съветските дипломати беше оповестено в деня, в който бе обявено, че повече от 50 военнопленници от полка са починали при нахлуване против затворническия лагер в Оленовка в окупирания от Русия район Донбас. Русия и Украйна се упрекват взаимно за удара. Киев уточни, че Русия е терористична страна, извършваща военни закононарушения, и би трябвало да бъде приета от интернационалната общественост като такава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР