Посочва се и че чуждестранен ИТ специалист, който работи в

...
Посочва се и че чуждестранен ИТ специалист, който работи в
Коментари Харесай

Страна на възможностите. Москва кани българските IT-та да емигрират в Русия по улеснена процедура

Посочва се и че задграничен ИТ експерт, който работи в акредитирана ИТ компания, както и членове на фамилията му, имат право да получат позволение за престояване

Московското посолство в София предложи неустоима оферта за българските IT-специалисти - да емигрират в Русия по улеснена процедура дружно със фамилиите си.

Предложението е качено на фейсбук страницата на съветската задача у нас. Кампанията е под мотото " Русия - страна на опциите ".

От посолството прецизират, че задграничните ИТ-специалисти могат да сключат трудов контракт или гражданско-правен контракт за осъществяване на работа с организации, които работят в региона на осведомителните технологии, без издаване на позволение за работа или патент.

Освен това работодателите, което би трябвало да са упълномощени ИТ компании, имат право да наемат такива чиновници без да получават позволение за привличане и потребление на чиновници.

Посочва се и че задграничен ИТ експерт, който работи в акредитирана ИТ компания, както и членове на фамилията му, имат право да получат позволение за престояване в Русия без краен период и по улеснен метод.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР