Пособията ще са на английски език Договор за предоставяне на

...
Пособията ще са на английски език Договор за предоставяне на
Коментари Харесай

30 000 луксозни карти пускат за европредседателството

Пособията ще са на британски език

Договор за даване на 30 000 първокласни карти на София на британски език подписа министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова.

Картите ще бъдат раздавани на делегатите, идващи в столицата за присъединяване в срещите и събитията от Календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година. Договорът за спонсорство бе подписан от Павлова и Ангелина Осенска, общоприет управител на “Ей Ви Груп България ” ООД, оповестиха от министерството.

“Тези карти са най-хубавото, което сме създали, взимайки от най-хубавото от целия свят ”, е показала Ангелина Осенска при представянето на дарението. Тя е подчертала, че за компанията е чест това бутиково издание да бъде предоставено на гостите на Българското председателство. Според Осенска картата ще бъде измежду най-полезните движимости, които ще получат делегатите на събитията у нас следващата година. Sofia Map обгръща целия съвършен център на столицата и показва места за посещаване в свободното време.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР