Последвайте Гласове в Бойко Борисов: В Украйна имат само един

...
Последвайте Гласове в Бойко Борисов: В Украйна имат само един
Коментари Харесай

Борисов: В Украйна имат само един агресор, Путин, а ние имаме двама – Кирил и Асен. Нормално е там да е по-ниска инфлацията

Последвайте " Гласове " в
Бойко Борисов: „ В Украйна имат единствено един агресор, Путин, а ние имаме двама – Кирил и Асен. Нормално е там да е по-ниска инфлацията “.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургаско. Заедно с него са лидерът на листата в региона Жечо Станков, вторият в листата Любен Дилов-син, както и ръководителят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев. 
" Изборите зависят от президента Радев - дали ще бъдат почтени. Ако създадат същите далавери с машините, какво значение има какъв ще е резултатът. Ако по този начин продължи да пада цената на нафтата и бензина, значи, че сме били прави, че от България се изнасят големи суми - 30 млн. лева дневно. Виждате, че 30 дни откогато ги няма Киро и Асен, нафтата и бензина пада всеки ден. Ако по този начин не престават да излизат нескрито далаверите им, освен това огромни далавери... 30% е паднала цената. Кое се е трансформирало? Няма ги от " Промяната ", сподели Борисов. 

" В сряда ще извадим лъжите им за Брутния вътрешен артикул. Всичко лети надолу при тях. Нагоре единствено вървят инфлацията и задлъжнялостта ", отсече водачът на ГЕРБ. 
Ако по този начин продължат да падат цените на бензина и нафтата, значи сме били прави, че се изнасят огромни суми, далавери в големи размери. За 30 дни, откогато ги няма " Промяната ", с 30% паднаха цените. Те са работили да ощетяват българския народ, всеки ден са ви бъркали. Всеки ден по стотинка от джоба на всеки ви, разяснява Борисов.

За разлика от другите страни, България е производител и е закононарушение да се приказва за безценен ток, разяснява Борисов. Инфлацията в България идва от цената на тока. И това не е немарливост, а е направено с предумисъл за избрани кръгове, добави той.
Цени, инфлация, безпорядък - на всички места го има. Виждате какви далавери излизат в Министерство на вътрешните работи, по границата. То е било знамение! Затова в този момент би трябвало да се опитаме да възстановяваме страната, добави Борисов. И изясни, че остарелият модел в никакъв случай не може да се върне.
Ние произвеждаме всичко - жито, царевица, ток, сол, всичко, добави той.
И като ги чувам - толкоз самонадеяни и самоуверени, подлага на критика той предходните ръководещи. Реалният живот всеки ден опровергава тях и удостоверява казаното от нас.
Не чаках толкоз да са счупили страната. Ако народът знае действително какво са правили тези хора, какво са предизвикали, то е се едно да минете през тези солници и да ги разбутате, а след това да желаете да се изпари водата. Да, но идва зимата и слънцето към този момент не е толкоз мощно. Няма по какъв начин да се оправи счупеното. Сега желаят от нас да се върнем и да оправим страната, няма по какъв начин да стане и да я върнем на равнищата отпреди това, разяснява още Борисов. 
То е счупено, та счупено. Изборите ще си дойдат и ще минат. Въпросът е по какъв начин да стабилизираме страната. Това е най-важното ", заключи Бойко Борисов. 
Той описа, че на конгреса на ХДС в Германия са му обяснили по какъв начин по негово време България е била отличникът на Европа с най-нисък външен дълг, а в този момент дългът пораства стремително нагоре.

С деца от Украйна, които почиват на нашето Черноморие с помощта на ГЕРБ, беседва водачът Бойко Борисов по време на посещаване в Поморие.
Харесва ли ви тук, по какъв начин се отнася кмета, попита Борисов. Много сме удовлетворени, доста от децата са за първи път на море, а и най-важното е, че тук е умерено и могат да изкарат една седмица без сирени в небето, отвърна ръководителят на групата и благодари на водача на ГЕРБ за това.
Да свършва тази война бързо, тъй като за Украйна неприятно, за хората - неприятно, за света - неприятно, а хората не би трябвало да страдат. Децата минимум. Затова взехме решение като партия, вместо акция, да дадем парите за този лагер, изясни Борисов. С организацията му са се били заели Любен Дилов и Георг 
В нашата централа стои вашето знаме, обърна се Борисов към украинчетата, с които той се срещна в Музея на солта в Поморие. " Щом сте удовлетворени, няма какво да кажа. Поздравете родителите си, сприятелете се с нашите младежи. И би трябвало по този начин да стане - всяка година да идвате ", обърна се водачът на ГЕРБ към децата. " Слава Украйна! ", обърна се Борисов към тях, " Слава! ", отвърнаха му децата в хор.
Борисов също прегледа музея. " Какъв рабски труд е било, а, Любе ", обърна се той към Любен Дилов, който е с него на обиколката. Заедно с него са и лидерът на листата на ГЕРБ в Бургаско Жечо Станков и кметът на Поморие Иван Алексиев. Лидерът на ГЕРБ прегледа и солниците.
В Европа, в Америка, тези жестове с децата от Украйна се одобряват доста добре, добави той.
 
Източници: " Епицентър ", " 24 часа "
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР