Последващите филми, свързани с поредицата История от Междузвездни войни, са

...
Последващите филми, свързани с поредицата История от Междузвездни войни, са
Коментари Харесай

Продълженията от История от Междузвездни войни на изчакване

Последващите филми, свързани с поредицата " История от Междузвездни войни ", са арестувани за снимане и реализация, след разочароващите резултати от бокс офисите на " Соло: История от Междузвездни войни ".

Според Collider, източници разкриват, че от Lucasfilm, основният продуцент на франчайза, вземат решение да съсредоточат напъните си върху формалната серия епизоди и да лимитират бъдещи еднократни филми, известни като антологични серии.

 Снимка 349819

Приходите от " Соло: История от Междузвездни войни " в Съединени американски щати са в размер на 196.2 млн. $, три седмици след излизането му в кината. За съпоставяне " Rogue One: История от Междузвездни войни " натрупва 455 млн. $ за същото време. В международен мащаб общата сума за кино лентата за Соло към този момент има 343.3 млн. $, което е много по-ниско от нужното движение, с цел да доближи окончателния 1.06 милиарда $ на Rogue One.

 Филмите, които влязоха в историята
Филмите, които влязоха в историята

Едва четири кино лентата имат доходи над 2 милиарда $

Всички филми, които са така наречен спомагателни истории от " Междузвездни войни " в началото са измислени, с цел да запълват празнинанта сред реализирането на главните елементи. Епизод IX, режисиран от Джей Джей Ейбрамс, е плануван за стартиране през декември 2019 година

Но излизането на " Соло: История от Междузвездни войни " единствено няколко месеца след " Последните джедаи " докара до това, което назовават " отмалялост от франчайзинг ", написа Guardian.

Освен историята на Хан Соло, за стартиране бяха планувани и филми за ловецът на глави Боба Фет, както и за учителя Оби-Уан Кеноби. За момента не е ясно дали тези планове също ще бъдат арестувани за стартиране.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР