Последвала гонка, а опитът му да се укрие е бил

...
Последвала гонка, а опитът му да се укрие е бил
Коментари Харесай

Шофьор опита да прегази полицай на път в Плевенско

Последвала гонка, а опитът му да се укрие е бил осуетен

Задържан е мъж, опитал да прегази служител на реда при инспекция и оказал опозиция при арестуване в Плевенско, оповестиха от полицията.

В региона на жп гара Каменец, е бил спрян за инспекция автомобил, движещ се с изгасени светлини. Водачът не се подчинил на подадения му сигнал за прекъсване и с риск да прегази полицейски чиновник, който съумял да избегне удара, ускорил в посока село Обнова.

Последвало малко гонене, когато колата ненадейно спряла и от нея изскочил мъж, побягвайки към крайпътните шубраци. Опитът му да се укрие бил осуетен. Той, останал на мястото си, само че оказал опозиция при задържането.

Изяснена е самоличността на двамата задържани - 37-годишни поданици на плевенското село Бохот. В колата, с което се придвижвали с напълно зацапани с тиня регистрационни номера, служителите на реда разкрили пет туби с съдържимост от 20 и 30 литра и маркуч с аромат на петролен артикул, лостова ножица с прикачено въже към нея и раница с голям брой принадлежности - отвертки, гаечни ключове и други.

Извършителите са арестувани за период до 24 часа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР