Последното ново попълнение на Левски - Нуно Рейш, даде първото

...
Последното ново попълнение на Левски - Нуно Рейш, даде първото
Коментари Харесай

Нуно Рейш: Страхотно е да подпишеш с най-големия клуб в България

Последното ново попълнение на Левски - Нуно Рейш, даде първото си изявление като състезател на " сините ". Целите пред универсалния защитник са да бъдат извоювани и двата значими трофея в българския футбол.

Португалецът разчита доста и на сънародника си Филипе Нашименто, който ще има задачата да му помогне през първите дни на Нуно в столицата.

Ето какво сподели той пред формалния уебсайт на левскарите:

" Чувството да подпиша с най-големия клуб на България е ужасно . За първи път съм тук и желая да науча повече неща за футбола, страната и хората като цяло . Много съм благополучен и желая да оказа помощ на клуба да реализира задачите си .

Знам, че в този момент тимът е в положително положение. Идвам да оказа помощ, с цел да продължим с положителната форма и положителния старт. Знам, че тимът постоянно има за цел да завоюва купа и купа на страната. Ще се борим да ги реализираме.

Мога да играя на разнообразни позиции. Играл съм като десен бранител, като опорен халф, само че главната ми роля е като централен защитник. Там се усещам най-уверен и мога да дам най-вече на тима. Аз съм експерт и обичам провокациите. Винаги е добре, когато някой в съблекалнята приказва на родния ти език. Ще се опитам да науча и малко български. Това постоянно е мъчно обаче.

Ще се приспособявам бързо. Нашименто познава града и ще ми помогне през първите дни . Заедно благодарение на почитателите се надявам да реализираме доста триумфи през този сезон ".

 Официално: Нуно Рейш подписа с Левски
Официално: Левски се укрепи с португалски бранител

Договорът на португалеца е за период от три години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР