Последно време Google активно работи върху разширяването функционалността на YouTube.

...
Последно време Google активно работи върху разширяването функционалността на YouTube.
Коментари Харесай

Google стартира нова функционалност в YouTube за споделяне на къси клипове

Последно време Гугъл интензивно работи върху разширението функционалността на YouTube. Днес бе показана нова функционалност, достъп до която има в няколко десетки канала. Това е опцията за запис на 30 секундни клипове, тяхното редактиране и прибавянето на разнообразни резултати и филтри. След редактирането, видеото може да бъде добавено в YouTube и гледано от всички искащи.
Новата функционалност наподобява на историята в Instagram и Snapchat, само че с тази разлика, че основаните с нейна помощ клипове не се изтриват, а се резервират вечно или докато техният основател не реши да ги отстрани.



Новата функционалност се назовава Reels и става част от YouTube Community, който е наличен за канали с над 10 000 клиента.

Създаването на видео в YouTube Reels е необикновено елементарно, тъй като всичко може да бъде направено и на елементарен смарт телефон. Достатъчно е да се снимат няколко клипа с дължина до 30 секунди, след което към тях да бъдат добавени филтри, музикални композиции, текст и други резултати. Процесът е бърз и всичко е направено доста комфортно.



Засега YouTube Reels е наличен за стеснен брой консуматори и се чака до края на годината да може да се употребява от всички.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР