Последно, г-жа Габриел “красивото лице на мафията ли е, или

...
Последно, г-жа Габриел “красивото лице на мафията ли е, или
Коментари Харесай

Ирини Зикидис: Последно, г-жа Габриел “красивото лице на мафията” ли е, или все пак я искаме за ротация?

„ Последно, госпожа Габриел “красивото лице на мафията ” ли е, или въпреки всичко я желаеме за ротация? Ще се примолим ли на ГЕРБ да резервира сглобката “в името на стабилността “. Това написа в собствен коментар във фейсбук Ирини Зикидис.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Признавам, че ми е мъчно да проследя логиката на титаните от ППДБ. Вероятно тъй като те са сложни, многопластови човеци, а аз – семпла, заядлива женица. Последно, госпожа Габриел “красивото лице на мафията ” ли е, или въпреки всичко я желаеме за ротация? Ще се примолим ли на ГЕРБ да резервира сглобката “в името на стабилността ”, или ще се наложи да извадим от нафталина стаааааарата героична мантра за битка с mafiqta, с цел да я размахаме отново измежду негнусливите потребни идиоти?

Аз в действителност се обърках тотално.

SafeNews напомня че, откакто Мария Габриел показа кабинета си на Румен Радев, от Политическа партия оповестиха, че той не е координиран с тях. По време на ексклузивен брифинг Асен Василев си разреши да назова Габриел „ най-новото и най-красиво лице на мафията в България “. А тя настоя да получи опрощение.

Още вести четете в категория Коментари

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР