Последният затворник от 4-ма мъже, които избягаха от затвор в

...
Последният затворник от 4-ма мъже, които избягаха от затвор в
Коментари Харесай

Последният затворник от 4-ма мъже, които избягаха от затвора в Джорджия миналия месец, е заловен

Последният пандизчия от 4-ма мъже, които избягаха от затвор в Джорджия и престояха в пандиза от месец, е хванат, оповестиха управляващите в събота.

52-годишният Джоуи Фурние е бил арестуван покрай Стокбридж, Джорджия малко преди обяд в събота, сподели в изказване шерифът на окръг Биб Дейвид Дейвис.

Фурние беше арестуван в пандиза на окръг Биб по обвиняване в ликвидиране във връзка със гибелта на някогашната му другарка през 2022 година, когато той и останалите избягаха.

и още трима, 24-г. Марк Кери Андерсън, 37-годишният Джонифър Дърнард Барнуел и 29-годишният Чавис Демарио Стоукс избягаха от пандиза на окръг Биб на 16 октомври, когато излязоха от развален прозорец в дневна стая и по-късно избягаха през срязана ограда.

Видеозаписи демонстрират наследник Dodge Challenger тъкмо пред пандиза в 3 сутринта локално време.

Доджът е открит зарязан в Макон, град на към 80 благи югоизточно от Атланта на идващия ден.

29-годишният Стоукс, който беше арестуван за владеене на огнестрелно оръжие и трафик на опиати, беше хванат на 26 октомври; 25-годишният Андерсън, който беше в пандиза за нахлуване при усложнени условия, беше хванат на 3 ноември, а Барнуел, който беше в пандиза по федерални обвинявания в опиати, беше хванат на 12 ноември. Барнуел и хипотетична съучастничка са изправени пред федерални обвинявания.

Очаква се Фурние да бъде върнат в Центъра за правоприлагане на окръг Биб по-късно през днешния ден, сподели шерифът.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР