Последният треньор, извел Левски до шампионската титла - Емил Велев,

...
Последният треньор, извел Левски до шампионската титла - Емил Велев,
Коментари Харесай

Кокала: В Левски не се говори за нищо друго освен шампионска титла и купа

Последният треньор, извел Левски до шампионската купа - Емил Велев, разяснява в предаването " От дузпа в тъч " на Sportal.bg и Sportal TV актуалната обстановка на " Герена ", както и отпадането от Хамрун в третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Кокала изрази вяра, че тимът ще продължи въздоха си под управлението на Станимир Стоилов, даже и единствено на домашната сцена.
 Левски: Време е още веднъж да застанем един до друг в името на това, което обичаме Левски: Време е още веднъж да застанем един до друг в името на това, което обичаме
" Отборът на Хамрун е напълно от чужденци и мисля, че ни в профил много порядъчен състав. Малко изненадваща беше тази загуба, както и за управлението и почитателите. Може би високите упования към този мач доведоха до това, че футболистите не съумяха да покажат това, на което са способни.
 Левски си направи невиждано харакири на Левски си направи невиждано харакири на "Герена " и излетя от Европа
След като пристигна Стоилов, тимът се преобрази и публиката се върна на стадиона. Един последовател би трябвало да оказва помощ на обичания си клуб. Вече на домашната сцена, само че мисля, че ще бъдем сериозен съперник на Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948.
 УЕФА отряза Левски - мачът с Хамрун няма да се преиграва УЕФА отряза Левски - мачът с Хамрун няма да се преиграва
Нямаше по какъв начин да се случи това преиграване, което желаеха от клуба. Не е това значимото. Важна е реакцията на футболистите, които трябваше да бъдат по-концентрирани в тази обстановка. В Левски задачите постоянно са шампионска купа и купа, за друго не се приказва. Дойдоха положителни футболисти и се показват на равнище ", сподели Емил Велев пред нашата медия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР