Последният сезон на шоуто я вкара директно в клюкарските хроники

...
Последният сезон на шоуто я вкара директно в клюкарските хроники
Коментари Харесай

Ергенката Мони Зенгинер заряза кючекчийството

Последният сезон на шоуто я вкара непосредствено в клюкарските летописи и доста от феновете не спираха да я разясняват. Тя даде поръчка, че се оправя чудесно с танците и съумява да си вади положителни пари от тях. Днес обаче Мони Зенгинер очевидно е решила да поспре с виенето на тяло и да се преквалифицира в нещо по-печелившо.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Moni Zenginner (@monizenginner)

Последната информация към нея носи, че се е цанила за външен стажант за “Нова Варна ”. Във видео в Инстаграм някогашната кючекиня афишира своя първи журналистически преглед и началото на пътя си в публицистиката. Така към този момент танците, наподобява, остават на назад във времето и отсега нататък ѝ следва да се кипри пред микрофона.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Moni Zenginner (@monizenginner)

Зенгинер влезе в “Ергенът ” със сериозна поръчка да се потвърди както пред Евгени, по този начин и пред феновете. Впоследствие обаче провокира отрицателни реакции към себе си и в последна сметка не можа да издрапа към сърцето на Генчев. След като сезонът завърши, известно време тя предизвикваше вниманието, само че след това като че ли се изгуби от полезрението на фена. Желанието ѝ да става журналистка, несъмнено изненада хората. Как ще се оправи в непредвиденото си ново амплоа, ще забележим.

Автор: iwoman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР