Последният сезон на Наследство върви към своя дългоочакван финал, а

...
Последният сезон на Наследство върви към своя дългоочакван финал, а
Коментари Харесай

Джереми Стронг похвали героя си Кендъл за предпоследния епизод на Наследници

Последният сезон на " Наследство " върви към своя дълго чакан край, а предпоследният епизод на сериала на HBO донесе погребението на Логан Рой и поредна промяна на функциите сред наследниците му, написа Холивуд Рипортър.

Погребението на Рой е в центъра на вниманието на епизода " Църквата и страната ", написан от основателя на сериала Джеси Армстронг и режисиран от Марк Майлорд. Големият ден в наследството на семейство Рой събира съвсем всеки воин от кръга Уейстар Ройко (включително всички някогашни съпруги и любовници на Логан), а също така е и международно събитие, което притегля освен медийния хайлайф, само че и Лукас Матсън посредством ГоДжо (Александър Скарсгард) и евентуалния новоизбран президент Джаред Менкен (Джъстин Кърк), който е трите деца на Рой - Кендъл (Джеръми Стронг) ), Роман (Кийрън Кълкин) и Шив (Сара Снук) оферират опция да продължат да се подлъгват взаимно и да вършат тактики за очертаващата се договорка с ГоДжо Уейстър, която в последна сметка ще надделее в очевидната им тъга.

Както изяснява Майлод в изявлението си за HBO след епизода, Роман стартира епизода отпред на съперничеството сред братята и сестрите, защото има връзки с Менкен и кара политическите чудовища да се съгласят да блокират договорката за ГоДжо-Уайстар, която Роман и Кендъл не желаят. Той обаче завършва с безспорен срив по време на възпоменателната си реч; Кендъл поема ролята и водачеството.

В подкаста " Наследството " след епизода Стронг разпростира мощната надгробна тирада на Кендъл, която съизпълнителният шеф изненадващо слага на мястото на Роман.  " Мисля, че това е прелестен миг за Кендъл да изкаже това, което счита за истина ". Виждаме го в епизод 6 на " Живот+ говорене ", а общественото му говорене е малко помпозно и от време на време той излиза на висота в обстановки като тази " - споделя Стронг пред репортерката и водеща Кара Суишър.

Той продължава - " Кендъл обаче признава, че татко му е бил дивак. " Но мисля, че в очите му може да се види почитта към татко му. Мисля, че е доста значимо да осъзнаем, че не става въпрос за пазарна капитализация, а за жизнеността на индивида и нещата, които основава. "

По-рано Брайън Кокс, артистът, превъплътил се в ролята на Рой, е разказвал, че се е появил на снимачната площадка в деня на снимането на финала на героя си, с цел да защищити медиите от спойлери за огромната гибел при започване на четвъртия сезон на спечелилия " Еми " сериал: " Измислиха тази сцена и аз щях да играя в тази черква в центъра на града, в действителност прелестна огромна католическа черква... Веднага щом излязох от колата, [папараците] започнаха да щракат. Така че че се постарах да запазя в загадка, че снимаме моето заравяне.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР