Последният лайф на Капките донесе много емоции на зрителите и

...
Последният лайф на Капките донесе много емоции на зрителите и
Коментари Харесай

Вдовицата на Димо от P.I.F в шок. Причината

Последният лайф на " Капките " донесе доста страсти на феновете и участниците в шоуто. Причината беше, че Дарин Ангелов пресъздаде най-силната страст, като влезе в кожата на незабравимия Димо с осъществяването на песента му „ Приказка “. Превъплъщението му донесе и втора поредна победа, а дългите овации от цялата, изправена на крайници зала, бяха и в памет на Димо.

„ Благодаря нa Дарин Ангелов, че видях още веднъж Димо на сцената! Блестящ беше. ” Това единствено промълви брачната половинка на Димо Стоянов от група P.I.F. Любомира Пиперова, която ден след осъществяването на артиста Дарин Ангелов в „ Като две капки вода “ още не може да сдържа сълзите си при загатна за претърпяното в шоуто.

„ Беше страховит миг “, признателна е Любомира Пиперова, която от две години насам сама отглежда двете дечица от музиканта, трагично умрял от коронавирусно заболяване.

На мястото на музикантите от P.I.F., които гледаха осъществяването от публиката, на инструментите на сцената до Дарин застанаха Маги Халваджиян, Етиен Леви и водещият Герасим Георгиев-Геро, написа „ България Днес “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР