Последният член на банда за контрабанда на хора, свързана със

...
Последният член на банда за контрабанда на хора, свързана със
Коментари Харесай

Контрабандист на хора, свързан с 39 смъртни случая, осъден на седем години затвор

Последният член на тайфа за контрабанда на хора, обвързвана със гибелта на 39 мъже, дами и деца в Есекс, беше наказан на седем години затвор.

Шефът на превозвачите Каолан Гормли, на 26 години, от Co Tyrone, е бил воден от „ лакомия “, когато е възнамерявал да докара мигранти в Обединеното кралство от континентална Европа три пъти през октомври 2019 година, чу Old Bailey.

Едно. от пътуванията беше осуетено от френските гранични чиновници, като някои мигранти от това пътешестване се счита, че са умряли дни по-късно при съдбовен бяг през нощта на 22 против 23 октомври 2019 година

Гормли отхвърли да е забъркан, потвърждавайки, че счита той помагаше за противозаконния импорт на алкохол в Обединеното кралство.

В понеделник правосъдните заседатели обсъждаха малко повече от час, с цел да признаят Гормли за отговорен в скрит план за подкрепяне противозаконна имиграция.

С присъдата му общият брой на хората, които би трябвало да бъдат наказани за заговора, стана 11, петима от които бяха наказани и за непред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР