Последния път, когато отидох на фризьор в Бруклин, си тръгнах

...
Последния път, когато отидох на фризьор в Бруклин, си тръгнах
Коментари Харесай

Как $500 се превърнаха в норма за акценти

Последния път, когато отидох на коафьор в Бруклин, си потеглих с красиво изсушена глава с блестящи акценти и потъващо, паникьосващо възприятие, което не можеше да ми се разчита да направя рационални житейски решения.

Проблемът беше, че преди малко бях похарчил $820, в това число налог и бакшиш, за една среща с коафьор. В моя отбрана, това беше комплицирана работа: бях заменил нормалната си съществена кройка и цвят с по-персонализирано, предопределено да маскира по-добре покритата със сиви петна линия на корените ми за по-дълго време. В цената беше включена и багра, тъй че можех да пипна корените вкъщи и да не се връщам три месеца. Все отново треперех, когато подадох кредитната си карта.

Такива истории са постоянно срещани в Ню Йорк и други американски градове, където разноските за визити на фризьорски салон скочиха до небето. Откакто се реалокирах в Бруклин от Обединеното кралство през май 2022 година, не съумях да намеря даже просто подкастряне и промяна за по-малко от $270 (включително 20 % ба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР