Последните записи, които фитнес инфлуенсърът Илиян Найденов качи, все още

...
Последните записи, които фитнес инфлуенсърът Илиян Найденов качи, все още
Коментари Харесай

Нов ден, нова драма: Джулката бори хейтърите с притча, но само влоши положението

Последните записи, които фитнес инфлуенсърът Илиян Найденов качи, към момента отекват в онлайн пространството. Те бяха два и на тях чувахме по какъв начин Джулиана Гани постанова мъжа си по главата, до момента в който кара и споделя, че в случай че катастрофират е просто " орис ". Във втория запис Джулката разкрива по какъв начин либидото ѝ е станало двойно и преоткрива мъжките милувки. 

Виж още: Лора Караджова с първа реакция след " Маскираният артист "! Певицата спря и мненията онлайн 

Всичко това към момента не е коментирано публично от моделката, само че тя разгласява любопитна алегория в своя ѝ Instagram. Ето я и нея:

Каква е поуката и дали Джулката е маймуна или лъвица, не можем да гадаем, само че мненията под обявата демонстрират, че посланието при всички положения не е било задоволително безапелационно за почитателите ѝ, които я унищожават с рецензии. 

" Аз не го желая този Давид,грозен подкупник "....????WTF???Преди това- " Ще го дам в пансион, аз съм млада,след 4-5 години ще си родя друго дете " Що за човек си ти?ЩО ЗА МАЙКА СИ??? ", пита я дама в Instagram. " Как може да наречеш детето си " ГРОЗЕН ПРОДАЖНИК ", пита друга. 

Виж още: Илиян с нови скандални записи! Джулката преоткрива мъжете по света и либидото си 

" Беден речников ресурс,селски нрав на 6,обаче! Ти освен си позор за дамите,ти си позор за обществото ", унищожава я различен консуматор.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР