Последните три парламента продължиха политиката на геноцид спрямо най-уязвимите –

...
Последните три парламента продължиха политиката на геноцид спрямо най-уязвимите –
Коментари Харесай

Вера Иванова пред Lupa.bg: Нинова ронеше сълзи за хората с увреждания, след това ги предаде

Последните три Народното събрание продължиха политиката на геноцид по отношение на най-уязвимите – децата сираци, хората с увреждания и болните. Депутатите от трите Народни събрания надминаха по неприятни политики ГЕРБ. И при трите Народни събрания, в случай че ние не правехме скандал и не се опитвахме да нахлуем вътре, думата човек с увреждане не се загатваше. Това съобщи пред Lupa.bg Вера Иванова от „ Системата ни убива “ във връзка отхвърли на политическите партии да бъдат чути настояванията им да се промени Закона за персоналната помощ.

„ Десет години сме на улицата, на площада сме си дали живота. „ Новите “ ръководещи ни дължаха почитание, най-малко трябваше някой от тях да пристигна и да ни попита какво вършим под прозорците им. Недопустимо е “, възмущава се протестиращата майка.

„ Не може още 10 години да сме на улицата и да умират майки с деца. Затова се замисляме дали да не влезем в политиката. До неделя ще решим какво ще вършим. Винаги сме били срещу тази концепция, само че видяхме, че с митинги нищо не се реализира и промяна в обществената политика, такава каквато желаеме, няма да има. Няма никаква грижа за най-уязвимите и децата. Не успяхме да се преборим даже децата сираци, отглеж



„ Преди 2 седмици причакахме Корнелия Нинова и я попитахме за какво гласоподава против нейни текстове от 2018 година Тя стартира да ни изяснява какъв брой милиона се дават. Нас не ни интересува това, а за какво хората умират.

През 2018 година ревеше със сълзи и споделяше: „ Аз ви давам обещание, аз ви се кълна... Сутрин ставам с мисълта за вашите проблеми “. Пълно двуличие “, гневна е майката.

По думите й, други пък, като протестърката Елисавета Белобрадова, е използвала идеята на майките, с цел да генерира безотчетни средства, да се прави на покровител, а след това да влезе и в политиката с голи обещания и също да не направи нищо.

" Подкрепяше ни до момента в който влезе в Народното събрание, а когато към този момент беше вътре, се направи, че не ни познава. Дори си разреши да ме изгони от там, като ме удари с вратата.

Накрая си разреши да разяснява, с нейната никаква експертиза, че " Законът за персоналната помощ не ставал! " Не става, тъй като госпожата по този начин и не разбра за кои хора е този закон. Но е схванала, че на техния тил, една фондация като нейната, може да процъфтява. Явно за това и стана народен представител. За да пази личния си интерес. А хората с увреждания, кучета ги яли ", сподели още Вера Иванова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР