Последните новини около американската секс икона Меган Фокс и ексцентричния

...
Последните новини около американската секс икона Меган Фокс и ексцентричния
Коментари Харесай

Какво се случва между Меган Фокс и Машин Гън Кели: Ще има ли сватба, или не?

Последните вести към американската секс икона Меган Фокс и ексцентричния рапър Машин Гън Кели оставиха почитателите на двойката в не изключително положително въодушевление. Известно е, че сватбата на Меган и Коулсън, както е същинското име на музиканта, беше краткотрайно отсрочена, което стана причина за избухналите напоследък клюки за допустима разлъка.

Да напомним, че през януари 2022 година двамата се сгодиха и точно тогава вътрешни източници разкриха пред медиите, че двамата имат намерение да си кажат „ Да “ през 2023 година на ексцентрично готическо празненство. 
                             

Напоследък обаче новините за двамата не са от най-приятните, що се отнася до персоналните им връзки. Този февруари за първи път се заприказва, че актрисата и рапърът са пред разлъка, въпреки двамата да се появиха дружно на премиите " Грами ".

Слуховете за такава потеглиха от обява на Меган Фокс в Инстаграм, в която тя намекваше за невярност от страна на музиканта.



Не след дълго обаче пристрастеностите измежду почитателите им бяха потушени, откакто Меган посочи, че невярност в действителност не е имало. Впечатление обаче направи на феновете ѝ това, че тя се появи на празненството на Оскарите на 12 март безусловно сама. 

За благополучие фотосите, които двамата разгласиха от Хаваите при започване на месеца и които бяха публикувани в разнообразни медии, вдъхнаха вяра на почитателите, че двойката към момента има късмет. На фотографията Меган и Машин Гън Кели наподобяват доста щастливи и влюбени. 



Какви в действителност са били аргументите за рецесията в връзките на тази двойка и по какъв начин двамата са съумели да преодолеят компликациите? Източници, близки до звездната двойка, споделят пред Us Weekly, че главният мотив за спора посред им е недоразумение, подбудено от буйните им натури. По техни изказвания Меган не била сигурна в възприятията си и се нуждаела от време, с цел да намерения за бъдещето на връзката ѝ с музиканта.

От своя страна пък Машин Гън Кели бил сигурен, че Фокс е единствената жена, която желае да бъде към него. Затова двойката решила да се запише при терапевт. Както отбелязва един от източниците, „ откогато двамата почнали да посещават фамилен терапевт, връзката посред им се засилила повече от всеки различен път. “

Явно консултациите с психолог и пътуването до Хаваите е спомогнало доста на двамата да преодолеят рецесията във взаимоотношенията им,а дали скоро в действителност ще има женитба, времето ще покаже.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР