Последните научни изследвания показват, че всичко заобикалящо ни, включително и

...
Последните научни изследвания показват, че всичко заобикалящо ни, включително и
Коментари Харесай

Учените шокират: Всички вие сте направени от...

Последните научни проучвания демонстрират, че всичко заобикалящо ни, в това число и хората, се състои от извънредно тънки вибриращи струни, наподобяващи на разтягащи се еластични ленти. При което, всичко това се намира по едно и също време в 11 измерения.

Най-учудващото е това, че всичките те се намират в единадесет измерения. Ако мозъкът на човек е кадърен да възприема всичко заобикалящо го в три измерения (без да отчитаме времето), то за нас ще е много мъчно да разберем какво тъкмо съставляват единадесет измерения.

Струните на вселената вибрират на разнообразни честоти
В последно време доста учени поддържат теорията за многоизмерността на нашия свят, професорът от Колумибийския университет в Ню Йорк Брайън Грийн (Brian Greene) е уверен, че може да има доста измерения, които са се навили до свръхплътно пространство. Във всяка една парченце се намита "танцуваща " енергийна нишка, която наподобява на вибрираща струна.

При което ние даже не разполагаме с сходни средства за премерване, които биха могли да засекат това. В момента теорията за суперструните все по-често се преглежда от учените-физици в техните разисквания.

Грийн счита, че точно по този начин наподобява микроскопичния ландшафт на Вселената, който се състои от безпределно количество вибриращи с разнообразни честоти енергийни струни.

При това другите честото образува разнообразни частици, които вършат заобикалящият ни свят много многолик.

В момента теорията за струните се изследва от учените в Големия адронен колайдер, където с голяма скорост се сблъскват една в друга частици, вследствие на което някои фрагменти "се избиват " в други измерения.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР