Последните месеци се оказаха особено трагични за семейството на Иван

...
Последните месеци се оказаха особено трагични за семейството на Иван
Коментари Харесай

Преди да умре, Иван Ласкин погребал баба си! Възрастната жена починала 20 дни преди внука си

Последните месеци се оказаха изключително трагични за фамилията на Иван Ласкин, който умря точно на Богоявление, разбра HotArena.

Оказа се, че 20 дни преди да издъхне, артистът е погребал и баба си, която го бе отгледала като дребен и която той доста обичаше. Тъжната вест бе обявена от един от братята на театрала – Евгени Ласкин, който още на 15 декември е разгласил в профила си във фейсбук своя фотография с старата жена, съпроводена с емотикон на сърце и с думите „ Почивай в мир, бабче ”.

Иван , който в средата на декември още веднъж е бил в болница, приел доста тежко загубата на следващия си обичан човек , научи „ Уикенд ” от негови близки. Тъжната новина безусловно сринала мъжкаря, който през последната година водеше борба за живота си и която за жалост загуби на 48 години ден преди имения си ден през 2019-та. Заради влошеното си здравословно положение той даже не могъл да я изпрати на гробищата, което още повече го сринало.

Иван и неговите братя Евгени и Светослав бяха обичаните внуци на баба им, която живееше в Пасарел. И тримата мъже се грижеха за нея и постоянно споделяха фотоси с нея на общи трапези. Като всяка баба тя глезеше момчетата с баници, сладкиши и вкусни готвени ястия. Тя бе и дамата, която научи и тримата си внуци да умеят да държат черпака и да готвят мераклийски гозби. 

Иван, Евгени и Светослав погребаха и татко си Славчо , който умря на 70 години. Дълго време артистът бе скаран с баща си и не поддържаше връзка с него. Двамата се помирили малко преди Славчо Ласкин да почине след малко боледуване. Смъртта на родителя му била голям удар за звездата от „ Васко да Гама от село Рупча ” и през септември артистът претърпя следващия здравословен проблем, който го вкара в болница.

Въпреки че лекарите изрично му забраняваха да пие, Иван не можа да превъзмогне алкохолизма си. В огромното количество ракия, уиски, вино и водка той давеше тъгата си или пък посредством тях показваше насладата си. В последна сметка алкохолът го умъртви, защото му докара цироза и чернодробна непълнота. А когато лекарите и околните му започнаха да търсят донор за трансплантация към този момент бе късно.

Близки до семейство Ласкин разкриват, че тримата братя, чиято разлика в годините не е огромна, се разбирали чудесно между тях. Още като деца доста се поддържали и дружно правили пакости. И тримата израснали чешити и с много изострен език, само че несъмнено Иван най-вече словоблудствал.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР