Последните месеци доказаха, че много сектори на икономиката се справят

...
Последните месеци доказаха, че много сектори на икономиката се справят
Коментари Харесай

Възможности за хипер печалби с онлайн залози в Спорт Тото

Последните месеци потвърдиха, че доста браншове на стопанската система се оправят ослепително, с помощта на опциите за бизнес, които дава интернет пространството. Дигиталната ера оказва своето въздействие и върху почитателите на игрите на Спорт Тото . Оказва се, че онлайн залозите с изключение на, че са все по-предпочитана форма за присъединяване, стават и източник на крупни облаги. Четвъртият тото милионер Недялко Иванов, с помощта на решението си да заложи онлайн, може вечно да не помни за всичките си материални терзания с облага от 1 597 676 лв.. Той споделя, че това носи огромно улеснение и може да спести доста време.

Какво по-хубаво от това да заложите онлайн, до момента в който пиете за пробуждане първото си кафе и още същия ден да заспите като следващия тото милионер. Регистрацията можете да извършите на уеб страницата www.toto.bg . Тя е еднократна и един път направена, имате опция да залагате колкото пъти поискате, когато и да е и от всяка точка на света.

Шанс да пробвате шанса си имате още този четвъртък, когато точно на Спасовден ще се изсипе плодороден дъжд от облаги. В играта " Тото 2 - 6 от 49 " ви чака изкушаващ джакпот от 3 400 000 лв., а в " Тото 2 - Зодиак " облагите са до 3 000 000 лв.. Не е за пропускане и сумата от 500 000 лв., колкото се чака да доближи джакпотът в играта " 6 от 42 " . Разбира се, всеки, който пожелае, има опция да взе участие във всички числови игри на тотото, а облагите постоянно са на доста високо равнище. Попълнете вашите обичани комбинации онлайн и ще си спестите риска да загубите квитанциите си или по някакъв метод да ги увредите. Всичко става бързо, елементарно, комфортно и когато има шанс, изобилието от пари не закъснява.

Освен това посетителите на уеб страницата www.toto.bg имат опция да ревизират числата си за минали и сегашни тиражи, още веднъж в комфортно за тях време и място. С онлайн регистрацията има опция да се присъедините към програмата за преданост " Тото клуб " . Най-новата акция започва още при започване на юни под мотото " 63 години ТОТО Mания " и ще продължи до 12-ти юли. В нея може да вземете присъединяване, като извършите
залог за числовите или закупите ваучър от моментните лотарийни игри на Спорт Тото . Всяка покупка на стойност равна или по-голяма от 2,00 лв. ви носи една бонус точка, а 10 бонус точки ви дават късмет за присъединяване в чоп за 63 облаги по 100 лв.. Кампанията е част от събитията, отдадени на 63 години Спорт тото, а огромният брой облаги усилват още повече опциите ви за триумф.

Устремът на шанса ще открие и ослепителен прицел за облаги в моментните лотарийни игри на Български състезателен тотализатор .

Забележете, че към този момент започва и промоционалната акция " Печалби плюс - облаги до безкрайност " . В нея вземат участие всички непечеливши талони, които бъдат регистрирани на lottery.toto.bg . Кампанията ще продължи до 30-ти август и всяка неделя в нея ще бъдат теглени на инцидентен принцип разнородни предметни и парични
бонус облаги.

Древните китайци са казвали, че и най-вълнуващото странствуване стартира с първата крачка. А първата крачка от пътешествието към опциите за колосални облаги, може да се окаже регистрацията на уеб страницата www.toto.bg . Призваните да я създадат са точно тези участници, които постоянно търсят шансове да завоюват.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР