Последните 2 години толкова често стават избори, че сме в

...
Последните 2 години толкова често стават избори, че сме в
Коментари Харесай

Нинова: Действията на ИТН бяха абсолютно логични

Последните 2 години толкоз постоянно стават избори, че сме в непрекъсната подготвеност, това разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицистите в коридорите на Народното събрание във връзка идните диалози за длъжностен кабинет и министър председател, както и задаващите се нови предварителни избори.

Тя съобщи, че от партията чакат да се провеждат избори 2 в 1 и да не се бави процесът.

По думите на Нинова днешното връщане на мандата от страна на Има Такъв Народ е безусловно разумно и предстоящо: " Всички ние се обединихме към това, че този парламент е привършен и не може да има държавно управление. Това, че не го поличухме мандата ние, също е естествено, защото изрично декларирахме по-рано пред президента, че не го желаем ".

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че е сюрпризирана от изявлението на Бойко Борисов, че от ГЕРБ не желаят длъжностен министър председател да бъде някои всред Росен Желязков (председателят на НС) и Димитър Главчев (председателят на Сметната палата).

" Когато ГЕРБ поддържаха тези промени в Конституцията, знаеха, че господин Желязков и господин Главчев са от ГЕРБ, са на тези позиции и са в този лист. Тогава гласоподаваха ЗА, а в този момент споделя НЕ, недейте. Но това е типично за Борисов - заран, обед и вечер да си сменя позициите ", сподели Корнелия Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР