Последни иновации, нови технологии и решения, както и успешни практики

...
Последни иновации, нови технологии и решения, както и успешни практики
Коментари Харесай

Предстои конференция за SAP професионалисти

Последни нововъведения, нови технологии и решения, както и сполучливи практики ще показа SAP на първата по рода си конференция SAP Professional Day. Събитието ще се организира на 5 октомври в Арена Младост.

Според уредниците събитието е предопределено за мениджъри и ръководители на отдели от другите промишлености, за експерти в областта на осведомителните технологии, за SAP специалисти и консултанти. От там са уверени, че това ще е точното място за трупане на нов опит и експертиза, както и за основаване и разширение на бизнес контакти.

 Предстои конференция за SAP експерти

Още един тласък за посещаване на конференцията, е че 70 на 100 от международните бизнес транзкации стъпват на SAP система, показват още от компанията.

Еднодневната стратегия ще включва презентации и демонстрации, водени от интернационалните и български лектори, и ще даде опция на всеки участник да се запознае в елементи с новаторските технологии и решения на SAP за промяна и ръководство на бизнес процесите в разнообразни индустриални браншове. Посетилите на SAP Professional Day ще получат и специфичен документ.

Програмата на събитието е структурирана в три обособени паралелни сесии:
SAP S/4HANA - The new generation Business Suite SAP HANA - The Real-time Platform Customer Engagement and Commerce
За регистрация и повече информация: event.gg/6959
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР