Последната нова“ песен на Бийтълс, Сега и тогава“, беше пусната

...
Последната нова“ песен на Бийтълс, Сега и тогава“, беше пусната
Коментари Харесай

Бийтълс издават последната си нова песен „Сега и тогава“ — благодарение на AI и архивни записи

Последната „ нова “ ария на Бийтълс, „ Сега и тогава “, беше пусната в четвъртък, 60 години след началото на Бийтълмания.

Новото издание включва гласовете и на четиримата истински реализатори на Бийтълс, като оживелите членове Пол Маккартни и Ринго Стар всъщност приключват това, което в началото беше остарял демо запис на Джон Ленън. Песента се основава по доста способи на присъщия жанр на групата и включва прочувствен припев, в който дружно гласовете на Маккартни и Ленън пеят „ Липсваш ми “.

Оригиналната „ Сега и тогава “, записана от Ленън повече от Преди 40 години идва от същата група демо записи, които някогашните му сътрудници от групата са употребявали, с цел да основат песните „ Free As a Bird “ и „ Real Love “ в средата на 90-те.

Написано от Ленън през 1978 година и приключен от Маккартни и Стар предходната година, „ Now and Then “ включва и звуци от починалия китарист на групата Джордж Харисън, употребявайки части от един от студийните му записи от 1995 година Маккартни добави и нова партия за струнна китара благодарение на Джайлс Мартин, синът на починалия продуцент на Бийтълс Джордж Мартин, заяви Асошиейтед прес предишния месец.

документален филм, и Маккартни, и Стар се възхитиха какъв брой ясно звучи гласът на Ленън в новата версия на „ Сега и тогава “.

„ Всички тези мемоари нахлуха “, сподели Маккартни. „ Боже мой, какъв шанс имах да имам тези мъже в живота си? Да не преставам да работя върху музиката на Бийтълс през 2023 година? Уау. “

Стар добави: „ Това беше най-близкото, до което в миналото сме стигнали да го [Ленън] върне в стаята... Далеч на открито. "

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР