Последната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Нора Недкова се подложи

...
Последната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Нора Недкова се подложи
Коментари Харесай

Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата

Последната носителка на купата "Мис Плеймейт " Нора Недкова се подложи на детектор на лъжата. По този метод блондито постави завършек на по този начин наречената й китайска спекулация, за която HotNews писа първи. Припомняме, че някогашната нейна другарка Аниела Милушева, в изблик на приятелско отчаяние преди седмица популяризира чат с Нора, в който се обсъждаха връзки на миската с китайци против възнаграждение от 300 лева Недкова още тогава съобщи, че чата е фотошопиран. Затова тя се зае да потвърждава противното и се подложи на детектор на лъжата.



Ето и какво е посочил детекторът:


„ Нора Недкова, 24г., устоя теста при всички заложени й съответстващи въпроси. Според полиграфското проучване, изследваната не е правила секс с монголоиден мъж през живота си, както и с мъж с китайски генезис. Не е взимала 300 лв. от китаец против предоставена му секс услуга. В този смисъл, изказванията за нея, чието съдържани е дефинирано в съответстващите въпроси на теста, изказани от недоброжелателка в обществените мрежи са оскърбителен и лъжа “, написа в заключението на полиграфския откривател Людмил Стоянов.

Оттук насетне Недкова е безапелационна, че ще заведе дело против лъжливия клеветник Аниела Милушева, по-известна и като някогашна държанка на Любо Ганев. Плеймейтката се зарече да търси правата си в съда и с право.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР