Последната любовница на Косьо Самоковеца – 39-годишната Цеци Красимирова, която

...
Последната любовница на Косьо Самоковеца – 39-годишната Цеци Красимирова, която
Коментари Харесай

Телеграф: Цеци Красимирова прежали Самоковеца

Последната държанка на Косьо Самоковеца – 39-годишната Цеци Красимирова, която напролет се омъжи за милионера Майкъл Струмейтис, за първи път не изпрати цветя на годишнината от гибелта на Самоковеца. 

Това разкриха поданици на рилското градче, които са уважили 16 години от гибелта на сенчестия предприемач Константин Димитров, който бе погубен в Амстердам.

Богатата вдовица на Косьо Ангелинка и синът му Косьо, които през по-голямата част от годината живеят в Лондон, са участвали на помена дружно с брат му Мартин, който сполучливо върти бизнес с хотели по морето и Боровец. Обикновено Цеци е изпращала букети до гробищата в Самоков, само че този път е пропуснала.

Известни е, че любовницата и вдовицата по никакъв начин не са в положителни връзки, а синът бил благополучен, че Цеци се е омъжила и няма да я свързват с татко му, написа „ Телеграф ”. Братът на Самоковеца е поел неговия бизнес, а информация в комерсиалния указател демонстрира, че всички компании са регистрирани на адреса на Мартин Димитров в Самоков.

Има много новорегистрирани сдружения, които се занимават с разнородна активност. Според осведомени това е комфортно средство за пране на пари. Такива данни обаче няма публично. За сносния живот на Мартин приказва само наследствената четириетажна къща и скъпото спортно „ Мазерати ” паркирано пред нея.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати &
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР