Посланиците на Австрия, Алжир, Аржентина, Армения, Босна и Херцеговина, Бразилия,

...
Посланиците на Австрия, Алжир, Аржентина, Армения, Босна и Херцеговина, Бразилия,
Коментари Харесай

13 посланика гостуват на Чепеларе

Посланиците на Австрия, Алжир, Аржентина, Армения, Босна и Херцеговина, Бразилия, Грузия, Египет, Кипър, Монголия, Палестина, Република Южна Африка и Северна Македония гостуват на Община Чепеларе, с цел да се срещнат с опциите за туризъм и бизнес, локалните обичаи и просвета. Целта на срещата е да покаже пред представители на дипломатическия корпус у нас парченце от хубостта на Родопа планина, опциите за развиване на туризъм в четири сезона в Община Чепеларе, пъстротата на културния живот в нея. Посещението на посланиците се реализира по покана на кмета на Община Чепеларе госпожа Славка Чакърова и с общителното подпомагане на съдружие „ Спектър 21 век “ и издание „ Дипломатически набор “.

Програмата планува среща на представителите на дипломатическия корпус с локалния бизнес, запознаване с туристическите и културни забележителности на територията на Общината. Като част от програмата на 21 юни на площад „ Олимпийски “ в Чепеларе от 18.00 ч. ще се организира и концертът „ Шлагерите на Европа “ на Христо Паскалев-Паскал, който ще показа Чепеларе като община, в която се цени освен българската, само че и европейската традиция.  

Събитието в Чепеларе е първото, което се провежда от подобен мащаб за дипломатическия корпус отвън София и което ще бъде съпроводено от концерта „ Шлагерите на Европа “ – един от най-важните планове на съдружие „ Спектър 21 век “, отдаден на първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР