Посланикът ни в Турция успяла да си вземе кратък отпускХубавото

...
Посланикът ни в Турция успяла да си вземе кратък отпускХубавото
Коментари Харесай

Хубавото Наде лъсна по бански и отиде на плаж

Посланикът ни в Турция съумяла да си вземе къс отпуск

Хубавото Наде най-накрая се измъкна от тежкото всекидневие на посланик и откри време за плаж. Посланикът ни в Турция съумяла да си вземе къс отпуск, с цел да постави банския и да се наслаждения на есенното море в южната съседка.

Надежда Нейнски сама се похвали с ваканцията, като пусна много забавна фотография на стената си във фейсбук с тематичен коментар " есенно море ". На различен кадър пък брюнетката сподели и дълго укривания си брачен партньор - предприемача и артист Светлин Нейнски. Двамата се събраха, когато в края на 2006-а Надежда се разведе със брачна половинка си Камен Михайлов след 24 година взаимен живот и две огромни дъщери.

Нашият посланик №1 в Турция намерила време и да поглези обичания си с екскурзия до България, настояват десни фенове на някогашния външен министър. Красавицата със „ синя кръв ”, по която преди време въздишаха всички без оглед на политически пристрастия, още има какво да покаже на почитателите си, пишат възторжените донжуановци. Последната обществена поява на Хубавото Наде бе при започване на месеца, когато одобри в постройката на нашето посолство в Анкара женския ни народен тим по волейбол преди значимия конфликт със международния и европейски първенец Сърбия. Волейболистките ни бяха приветствани от Надежда Нейнски и чиновниците със специфичен коктейл.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР