Посланието на президента Байдън за единство за Деня на благодарността

...
Посланието на президента Байдън за единство за Деня на благодарността
Коментари Харесай

Призивът на Байдън за Деня на благодарността за прекратяване на партизанската „ненавист“ се нажежи след взривовете на кампанията „луди MAGA глупости“

Посланието на президента Байдън за единение за Деня на благодарността тази година остана глухо в някои кръгове, изключително откакто акцията му показа тематики за говорене за демократите да раздерат роднините на MAGA на вечерята за Деня на благодарността същия ден.

Някои консуматори на X и медии означиха неотдавнашната молба на Байдън за завършек на националната „ злоба “ към празникът беше подкопан от обявата за Деня на благодарността на поддръжника на акцията му, която беше анти-Тръмп, споделена в същия ден.

Докато приказва с водещия на NBC News Ал Рокър в ефир преди парада за Деня на благодарността на Macy's в четвъртък, Байдън прикани за единение измежду всички американци.

„ На този Ден на благодарността, Ал, ние би трябвало да се съберем. Можем да имаме разнообразни политически възгледи, само че имаме един мироглед. Единият мироглед е, че ние сме най-хубавата, най-великата нация в света. Трябва да се съсредоточим върху това “, сподели той.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР